Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


Karbonizacija sa medom
pivska mušica Offline
BeerFly Brewery
*******

Posts: 5,995
Joined: Nov 2012
Reputation: 18 Location: SJJ-WAW
RE: Karbonizacija sa medom
(23.07.2013, 10:37 )haker Wrote: Svaki put kuham novo pivo, vec desetak puta, i hocu da probam i med u zamjenu za secer, vrijedi pokusaiti, i probati. Ali to je veliki posao,prekidanja fermentacije, filtriranje, ma daleko je to, daj nesto prirodnije. Kad mi pivo koje ja osjecam stima, taj recep cu ponavljat al kad probam veliki spisak poznatih recepata, do sada odvajam SNP, Pilsner, kolsch, pa vidjet cemo.

ništa nećeš izgubiti da pokušaš s medom, malo će se to i osjetiti, ali ne očekuj da će ti mirisati med iz piva. beer
I LOVE THE SMELL OF FERMENTATION IN THE MORNING
Find Odgovori



Messages In This Thread
Karbonizacija sa medom - by haker - 23.07.2013, 01:02
RE: Karbonizacija sa medom - by pivska mušica - 23.07.2013, 05:46
RE: Karbonizacija sa medom - by spajder76 - 23.07.2013, 07:35
RE: Karbonizacija sa medom - by pivska mušica - 23.07.2013, 08:36
RE: Karbonizacija sa medom - by haker - 23.07.2013, 10:37
RE: Karbonizacija sa medom - by pivska mušica - 29.07.2013, 07:18
RE: Karbonizacija sa medom - by Sile - 02.08.2013, 07:35
RE: Karbonizacija sa medom - by pivska mušica - 02.08.2013, 07:44
RE: Karbonizacija sa medom - by Sile - 03.08.2013, 12:01

Forum Jump:


Users browsing this thread: 4 Guest(s)
User Profile Send Private Message E-mail Find all posts Find all threads Mod Tools Admin Tools