Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


pomoc oko pravljenja vina
Das Bier Offline
1.060 OG, 5,91% ABV
*****

Posts: 501
Joined: Nov 2012
Reputation: 2 Location: citluk
RE: pomoc oko pravljenja vina
znaci ipak su kvasac dobili od grozdja,posto su mljeli grozdje da bi dobili kvasac,opet dolazimo na isto,vino bez kvasca.
sto se tice bistrenja moje vino je ful bistro,kao da je proslo niz procesa a ustvari je samo odlezalo dovoljno,
pretakanje je obavezno ali ne tako rano,za 7 dana se jos nista nije istalozilo da bi imao razlog pretakati,sacekam bar mijesec a vecinom pretacem nakon dva mjeseca,
ali sam svakako za neke nove tehnike i taktike pa cu svakako nesto grozdja odvojiti i probati nesto novo.
Find Odgovori



Messages In This Thread
pomoc oko pravljenja vina - by stefan - 04.08.2013, 12:56
RE: pomoc oko pravljenja vina - by Das Bier - 06.08.2013, 04:36
RE: pomoc oko pravljenja vina - by djulba - 07.08.2013, 12:01
RE: pomoc oko pravljenja vina - by stefan - 07.08.2013, 01:06
RE: pomoc oko pravljenja vina - by Das Bier - 07.08.2013, 10:55
RE: pomoc oko pravljenja vina - by djulba - 09.08.2013, 11:36
RE: pomoc oko pravljenja vina - by raix - 08.08.2013, 02:49
RE: pomoc oko pravljenja vina - by Das Bier - 08.08.2013, 03:37
RE: pomoc oko pravljenja vina - by raix - 08.08.2013, 05:38
RE: pomoc oko pravljenja vina - by Das Bier - 09.08.2013, 06:48
RE: pomoc oko pravljenja vina - by SixtySix - 27.08.2013, 09:20
RE: pomoc oko pravljenja vina - by Das Bier - 27.08.2013, 10:09
RE: pomoc oko pravljenja vina - by SixtySix - 27.08.2013, 10:28
RE: pomoc oko pravljenja vina - by Das Bier - 27.08.2013, 10:40

Forum Jump:


Users browsing this thread: 9 Guest(s)
User Profile Send Private Message E-mail Find all posts Find all threads Mod Tools Admin Tools