radobolja
1.040 OG, 3,92% ABV
|
RE: Ocjena samljevenosti slada
This post was last modified: 15.09.2013, 02:28 by radobolja.
(14.09.2013, 12:46 )pivska mušica Wrote: ne vidi se baš najbolje, mada meni i #3 izgleda ok i mislim da nije presitno, a bitno je radi iskoristivosti...
imaš pravo mušice, ne vidi se kad zumiraš
izdaleka sam snimio pa se ne da uvećati slika.
na #3 mi se uživo činilio da iziđe dosta sitnog "brašna" pri mljevenju, pa me strah da ne bude problema pri cijeđenju iz MT-a!?
Ovo je bila proba, kad budem mljeo za kuhanje obratit ću pažnju možda budu bolje slike.
P.S. Kad sam već kod MT-a danas sam ga završio po uzoru na manage-tout-ov. Usuo sam vrelu vodu do vrha, za probu, ne pušta čini se, ostavit ću par sati da vidim hoće li promjene biti.
(14.09.2013, 04:30 )ale ale Wrote: ja imam Corona mlin i na skoro najvecem razmaku izmedju ploca, sameljem otprilike kao tvoja trojka ( barem sudeci po slici). Imam odnedavno bazooka screen kao filter i super tece,nije zastopalo,iskoristivost isto zadovoljavajuca.
probat ću mljeti onda na #3, ako mislite da se neće začepiti, ja sam filter za MT napravio od cijevi za vodokotlić, tek sad vidim slike na netu da se to zove bazooka screen
|
|
|