Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


pitanje-zagoreli secer
attilasabli Offline
1.030 OG, 2,93% ABV
***

Posts: 62
Joined: Sep 2013
Reputation: 0 Location: Novi Sad
Re: pitanje-zagoreli secer
Samo cu ukratko, odnos je 90% bohemian pilsnera i 10% municha, hmelj je bio magnum oko 40g na 18-19 L dobijenog piva. Sa 3 kg ukupnog slada sam poceo da kuvam. Danas sam ga flasirao posle 12 dana u fermentoru na sobroj temperaturi i 2 dana na terasi na hladnom da se istalozi pre flasiranja.
Moglo se piti to pivo pre flasiranja, samo sto ima smek na limun, ustvari ne znam kako izgleda pivo kad se pokvari, predpostavljam da mi ne bi palo na pamet da pijem kad bi ga pomirisao da je pokvareno, ovo moze da se pije, ne oseca se gorcina ili tek-tek videcemo sta ce ispasti za 20 dana u flasama.

Sent from my GT-S5570 using Tapatalk 2
Find Odgovori



Messages In This Thread
pitanje-zagoreli secer - by attilasabli - 24.12.2013, 04:44
RE: pitanje-zagoreli secer - by berabera - 24.12.2013, 10:13
Re: pitanje-zagoreli secer - by attilasabli - 25.12.2013, 11:27
RE: pitanje-zagoreli secer - by berabera - 25.12.2013, 12:36
Re: pitanje-zagoreli secer - by attilasabli - 25.12.2013, 02:24
RE: pitanje-zagoreli secer - by pivska mušica - 25.12.2013, 07:18
Re: pitanje-zagoreli secer - by attilasabli - 25.12.2013, 07:40
Re: pitanje-zagoreli secer - by attilasabli - 25.12.2013, 09:44
RE: pitanje-zagoreli secer - by pivska mušica - 25.12.2013, 11:06
Re: pitanje-zagoreli secer - by attilasabli - 27.12.2013, 09:54

Forum Jump:


Users browsing this thread: 2 Guest(s)
User Profile Send Private Message E-mail Find all posts Find all threads Mod Tools Admin Tools