Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


Karbonizacija na hladnom
branko20 Offline
1.030 OG, 2,93% ABV
***

Posts: 106
Joined: May 2013
Reputation: 1 Location:
RE: Karbonizacija na hladnom
Rale,
sličnu ako ne gotovo istu situaciju sam imao sa četiri gajbe „aurure“prije par mjeseci.
Najprije sam otvorio par boca i dodao ponovo šećer sa rizikom da boce popucaju,držao sam ih sedam dana na sobnoj temperaturi cca 20-220C i gle čuda pijena za +5.To je bio samo eksporiment ukoliko druga varijanta neda rezultat. Druga varijanta je bila da sam sve boce
iz gajbi dobro promućkao da se digne kvasac ponovo vratio i ostavio cca 20 dana na sobnoj
temperaturi. Pijena se vratila a pivo je zbog dužeg stajanja bilo odlično.
Find Odgovori



Messages In This Thread
Karbonizacija na hladnom - by Sile - 05.02.2014, 05:28
Re: Karbonizacija na hladnom - by Sile - 05.02.2014, 05:46
Re: Karbonizacija na hladnom - by Sile - 14.02.2014, 10:46
RE: Karbonizacija na hladnom - by branko20 - 15.02.2014, 10:57
Re: Karbonizacija na hladnom - by Sile - 16.02.2014, 03:13
RE: Karbonizacija na hladnom - by zuzko - 13.03.2015, 12:49
RE: Karbonizacija na hladnom - by danny_boy - 13.03.2015, 01:14
RE: Karbonizacija na hladnom - by Pivdzija - 13.03.2015, 03:09

Forum Jump:


Users browsing this thread: 3 Guest(s)
User Profile Send Private Message E-mail Find all posts Find all threads Mod Tools Admin Tools