Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Recenzije pubova, kafana, lokala...
pivska mušica Offline
BeerFly Brewery

Recenzije pubova, kafana, lokala...
Evo tema za ocjene i pisanje dojmova iz raznih pubova gdje ste pili pivo. Znaci generalno usluga, ponuda, hrana, piće, plusevi, minusi, ako bi neko imao i sliku da zalijepi bilo bi fino.

Eto @gajba neka počne ako mu se da sa nekim pubom, a ja cu nastavit ako mi sta padne na pamet.

a evo zvat cemo i kolegu @Fashdelafash da napiše par riječi o miners pubu iz prve ruke.
I LOVE THE SMELL OF FERMENTATION IN THE MORNING
Find Odgovori
libor Offline
1.060 OG, 5,91% ABV

RE: Recenzije pubova, kafana, lokala...
http://www.uprovaznice.cz/

U Pragu odmah pored metro stanice kod New Yorker-a

Ambijent plusčina , pivo plusčina , klopa još veća plusčina ...
Find Odgovori
raix Offline
1.050 OG, 4,91% ABV

ka smo vec kod praga pivara U Fleků otvorena davne 1499.
od piva imaju samo Dark Lager a nista vise im i ne treba, bolji tamni lager u zivotu nisam probao, siguran sam da je mix przenog jecma, caramel, chocolat nesto tako... a veoma pitko.
http://en.ufleku.cz/
Find Odgovori
libor Offline
1.060 OG, 5,91% ABV

U Fleku je dobro kad nije natrpan turistima , ne znam da li jos radi pivnica na trgu Tin , ona sa oslikanim komunistickim "diktatorima" po zidovima ...
Find Odgovori
makthemak Offline
1.020 OG, 1,95% ABV
**

U medvidku blizu Starogradskih namesty odlicne pive, hrana dobra ali im je usluga malo klimava dok dodje konobar ozednis 20 000 puta
Find Odgovori
danny_boy Offline
1.100 OG, 10% ABV

(21.08.2014, 02:05 )makthemak Wrote: U medvidku blizu Starogradskih namesty odlicne pive, hrana dobra ali im je usluga malo klimava dok dodje konobar ozednis 20 000 puta

Istina, usluga je katastrofa. Kad sam ja bio tamo, konobari su bili neka ekipa Rusa sumnjivog izgleda i mrzovoljnog odnosa prema gostima... Od čini mi se tri piva koja inače nude, jedno nisu nikako imali. Pivo im je dobro, nema se tu šta reći, ali što se ukupne atmosfere tiče nula. Nisam ja sada neki zahtjevni gost, daleko od toga, ali oni mi djeluju kao neka seoska birtija u kojoj je stranac nepoželjan...
WWW Find Odgovori
pivska mušica Offline
BeerFly Brewery

Kad sam ja bio U Medvidku, potpuno drugačija priča. Mislim nije da su me tetošili nešto posebno, ali usluga sasvim ok. Hrana odlična bila. Prst samo u zrak i malo zavrtis i eto konobara. Hm...
Find Odgovori
danny_boy Offline
1.100 OG, 10% ABV

Ma moguće je da se to mijenja, ovo je bio zaključak mene i moje supruge. Sada, jel' to objektivno ili ne nemam pojma. Uglavnom, isplati se posjetiti radi dobre pive...
WWW Find Odgovori
pivska mušica Offline
BeerFly Brewery

(21.08.2014, 03:19 )danny_boy Wrote: Ma moguće je da se to mijenja, ovo je bio zaključak mene i moje supruge. Sada, jel' to objektivno ili ne nemam pojma. Uglavnom, isplati se posjetiti radi dobre pive...

ma objektivno je nisam ni mislio reći da je neobjektivno, nego samo da tada kad sam ja bio nisam stekao takav dojam. ja sam tamo čak više puta bio u različitim periodima. doduše, sad mi pada na pamet da smo uvijek tamo bili u toku dana, otprilike u vrijeme ručka, tako da nije bila neka ogromna gužva. mozda je do toga.

a jel neko bio u Tolkien pubu u Zagrebu? meni se to mjestašce baš svidjelo. Imaju solidan izbor piva, a atmosfera mi je bila baš ok.

https://www.facebook.com/pages/Tolkiens-...11?sk=wall

p.s.

bilo bi super da kad pišemo o nekom pubu da stavimo samo link, adresu, članak, web, bilo šta

beer
Find Odgovori
danny_boy Offline
1.100 OG, 10% ABV

Nadam se da cu ih posjetiti sljedeci mjesec. Koliko sam mogao procitati imaju i u ponudi i craft pivo od Nove runde.
WWW Find Odgovori
pivska mušica Offline
BeerFly Brewery

da, da, zaboravih to spomenuti. od nedavno toče pivo Nove Runde u Tolkienu.
Find Odgovori
gajba Offline
1.080 OG, 7,93% ABV

Bio sam u Tolkienu, dobra lokacija, blizu centra, ima solidan izbor piva, bar za nase prostore. Tad kad sam bio nije bilo BrewDoga ali probao sam young's double chocolate stout, barbok, neke njihove lagere i zaboravih ime piva sa bananom.

Meni omiljeno mjesto za popiti pivo u Zagrebu je Magic Beer Room, koji nije kafana nego beerstore ali se moze sjesti popiti. Fin izbor Belgijanaca, poneki njemacki dragulj, sad ima i BrewDoga, ima i hrvatskih piva, a vidio sam da ima i Jelen i Niksicko. Nema konobara nego uzmes sa police ili frizidera sta hoces sjedes i pijes. Uglavnom je tu i gazda prodavnice Ludo s kojim uvijek mozes da popricas o pivu. Ludo je Belgijanac tako da zna dosta o belgijskom pivu.
Blizu je Arene i autoputa pa se moze i svratiti kad se prolazi pored Zagreba.
https://www.facebook.com/pages/Magic-Bee...6076307414
Volio bih samo da prosiri ponudu sa americkim craft pivama. Ili jos bolje evropskim.
Find Odgovori

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)
User Profile Send Private Message E-mail Find all posts Find all threads Mod Tools Admin Tools