libor
1.060 OG, 5,91% ABV
|
Pozdrav od res pecenog
Pozdrav iz Prijedora !
Res sam pecen za ovaj hobi , i polako pravim skalameriju za kucno pivo , fali mi vrlo malo stvarcica , no i to ce se iskompletirati ...
Inace sam ribolovac i to varalicar , i izradjujem sam voblere sa kojim pecam , pa ne vidim da necu uspjeti u ovome (hebo me 'caca' , sto me napravi ovakvog , pa sve moram probati)...
Vec danima citam ovaj i druge forume , ali odlucio sam da se registrujem ipak na ovaj forum iz prakticnog razloga (ne da drugi ne valjaju , cak naprotiv) nego zbog mogucnosti nabavke sirovina a da ne idem u drugu drzavu ... Tako da ladno mnogi mogu da ocekuju moje PP i mail-ove cim iskompletiram opremu ...
|
|
|
zis
1.100 OG, 10% ABV
|
RE: Pozdrav od res pecenog
(03.06.2013, 03:48 )pivska mušica Wrote: Kolega ribolovac dobro dosao. Ja upravo iz ribe, dvije stuke na rapalu odakle si nisi napisao, mogli bi napraviti saradnju i za pivo i za voblere zivio
"Pozdrav iz Prijedora !
Res sam pecen za ovaj hobi , i polako pravim skalameriju za kucno pivo , fali mi vrlo malo stvarcica , no i to ce se iskompletirati ...
Inace sam ribolovac i to varalicar , i izradjujem sam voblere sa kojim pecam , pa ne vidim da necu uspjeti u ovome (hebo me 'caca' , sto me napravi ovakvog , pa sve moram probati)..."
Lijepo covjek napisao, vidi se da citas sa telefona. Cini mi se da moras nabaviti tel. sa vecim ekranom
|
|
|
zis
1.100 OG, 10% ABV
|
|
|
libor
1.060 OG, 5,91% ABV
|
RE: Pozdrav od res pecenog
This post was last modified: 29.08.2013, 10:03 by libor.
Nije me dugo bilo , ali to ne znaci da sam odustao ...
Jbg godisnji odmor , i neke druge obaveze tipa pravio sam varke za zimu i mladicu ...
No dobro juce sam napravio burence za fermentaciju , i komoru za sladovinu od onog kamp frizidera , i bio kod komse koji se bakce sa rosfrajem da mi napravi chiller (samo moram sacekati da se on vrati sa mora)...Sad trenutno kopam po ebay-u da nadjem hydrometar i termometar pa sam naletio na ovo
http://www.ebay.com/itm/Hydrometer-Therm...3f22a90fe6
Vrijedi li ovo uzeti ?
Pored ovoga ostaje mi jos da kupim neku serpu (a opuco' sam na Metalac emajliranu od 18l , jbg finansije ne dozvoljavaju neki luksuz) i vrenjaca ...
Valjda je to od opreme dovoljno za neki pocetak ...
A za Pivsku musicu sam pripremio mito i korupciju za prvo kuvanje (mislim da cu mu se krvi napiti dok ne napravim prvo pivo)
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
|
|
|