4. Novosadski festival zanatskog piva

0

Ovogodišnji, četvrti po redu “Novosadski festival zanatskog piva” će se održati u SKCNS Fabrici i Quarteru, 23. i 24. juna 2017!
Pored sjajnih pivara iz Srbije i regiona, organizatori su ove godine pripremili i neke nove dodatke i iznenađenja.

Za dva dana koliko traje Festival moći ćete da probate desetine različitih zanatskih piva mnogih stilova, ali i da glasate za svoje favorite. Pored vaših glasova, pivsku ponudu će ocenjivati i stručni žiri, tako da će još za vrijeme trajanja Festivala biti proglašeno najbolje pivo! Osim predavanja o kućnom pivarstvu od ove godine će biti organizovan i “homebrewing corner” gdje će posjetioci moći degustirati i piva napravljena u kućnim uslovima i to besplatno.

Ulaznice možete kupiti preko Gigstix prodajnih mjesta, ali je važno napomenuti da je broj karata ograničen i da će se u pretprodaji prodavati za 300 dinara po danu festivala, odnosno po cijeni od 500 dinara za oba dana! U ovu cijenu je uračunata čaša sa logom festivala kojom možete probati veliki broj piva i to u količinama od 0.2, 0.33 i 0.5l. Na samom Festivalu plaćanje piva vrši se isključivo uz pomoć festivalskog novca koji se može kupiti na samom ulazu.

Više informacijea o svim izlagačima, predavačima i izvođačima možete pročitati na FB stranici Festivala:

https://www.facebook.com/events/1921503651440200/

Share.

About Author

Leave A Reply